ELÄVÄ KIELI – sarjakuvaruadopaja Jovensuussa

FACEBOOK

Tervehtulla piirdämäh karjalankielizie sarjakuvie Kokoushuone Sorinah (Siltakatu 20) suovattana 6.oraskuuta 10-16 aigah. Ruadopaja on oza Elävä kieli – sarjakuvie suomelais-ugrilaisilla vähemmistökielillä-projektie. Projektin tarkoituksena on eistiä uhanalazien kielien käyttyö sarjakuvan avulla ta samaten vaikuttua myötäh kielien säilyttämizeh. Ruadopajassa opastut käzikirjuttamah da piirdämäh sarjakuvie. Lizäkse pagizemma sarjakuvan käytännästä tiijonvälitys- da opastusvälinehenä. Ruadopaja passuau ennenkaikkie vähemmistökielie omassa ruavossa käyttäjillä, se on toimittajie, opastajie, järjestöaktivistoja da opastujie varoin. Ruadopaja ei ole tarkotettu lapsilla. Ozanottajilla EI pie malttua piirdiä. Pajassa syndynyöt kuvat piässäh projektin julgavokirjazih da näyttelyksih. Ruadopaja on ilmani. Muista kuiteski ilmoittautuo, joukkoh sopiu vain tietty miärä ozanottajie!

Ilmoittautumizet: myotavoima[a]gmail.com

Ilmainen sisäänpääsy

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *